Tartalom megjelenítő

Miért a Raiffeisen Lízing?

Eszköz- és járműbeszerzéshez, ingatlan beruházásaihoz válassza Ön is a vállalatfinanszírozás területén élen járó Raiffeisen Lízingcsoport finanszírozási megoldásait!

AJÁNLATOT KÉREK

A beruházások és fejlesztések vállalkozásának versenyképességét erősítik, ezek megvalósítása azonban sokszor tőkeigényes, így külső forrás bevonása is szükségessé válhat a finanszírozáshoz.
A megfelelő finanszírozás jelentősen hozzájárulhat vállalkozása sikeréhez.
Vegye számításba a finanszírozó partner felkészültségét, szakértelmét, valamint a finanszírozás módját, gyorsaságát és költségét.

A Raiffeisen Lízingcsoport stabil partner.

  • Több, mint 25 éves tapasztalat, 1998 óta a magyar piac stabil szereplője
  • Magyarország egyik vezető corporate bankjának Leányvállalata 
  • Meghatározó nemzetközi cégcsoport tagja

Találja meg a megfelelő szakmai partnert és finanszírozási megoldást beruházásaihoz!

 

A tájékoztatás nem teljes körű, ajánlattételnek nem minősül és ajánlati kötöttséget nem eredményez, a konkrét feltételek a Raiffeisen Corporate Lízing Zrt. jóváhagyásának függvényében módosulhatnak. A Raiffeisen Corporate Lízing Zrt. pénzügyi szolgáltatásaira általános szerződési feltételei és általános üzleti feltételei irányadóak. A finanszírozási szerződés megkötésének egyik előfeltétele a pozitív hitelbírálat, a hitelbírálat jogát a Raiffeisen Corporate Lízing Zrt. fenntartja. A konkrét feltételek és a teljes körű információk érdekében a megadott elérhetőségeken lépjen kapcsolatba a Raiffeisen Corporate Lízing Zrt.-vel.