Miért a Raiffeisen Lízing?

Eszköz- és járműbeszerzéshez válassza Ön is a vállalatfinanszírozás területén élen járó Raiffeisen Lízingcsoport finanszírozási megoldásait!

AJÁNLATOT KÉREK

A beruházások és fejlesztések a vállalkozások versenyképességét erősítik. Ezek megvalósítása azonban sokszor tőkeigényes, így szükségessé válik külső forrás bevonása is a finanszírozáshoz.

Ezért nemcsak a megvásárlandó eszköz, hanem annak megfelelő finanszírozása is jelentősen hozzájárulhat vállalkozása sikeréhez.

Ami számít, az a finanszírozó partner felkészültsége, szakértelme, valamint a finanszírozás módja, gyorsasága és költsége.

A Raiffeisen Lízingcsoport stabil partner.

  • Már 1987 óta
  • Magyarország vezető corporate bankjának Leányvállalataként 
  • Egy nemzetközi cégcsoport tagjaként

Találja meg a megfelelő szakmai partnert és finanszírozási megoldást beruházásaihoz!

 

A tájékoztatás nem teljes körű, ajánlattételnek nem minősül és ajánlati kötöttséget nem eredményez, a konkrét feltételek a Raiffeisen Corporate Lízing Zrt. jóváhagyásának függvényében módosulhatnak. A Raiffeisen Corporate Lízing Zrt. pénzügyi szolgáltatásaira általános szerződési feltételei és általános üzleti feltételei irányadóak. A finanszírozási szerződés megkötésének egyik előfeltétele a pozitív hitelbírálat, a hitelbírálat jogát a Raiffeisen Corporate Lízing Zrt. fenntartja. A konkrét feltételek és a teljes körű információk érdekében a megadott elérhetőségeken lépjen kapcsolatba a Raiffeisen Corporate Lízing Zrt.-vel.