Tartalom megjelenítő

Tájékoztató fizetési mód változtatásának bejelentéséről

A finanszírozási szerződés fizetési módjának megváltoztatására a futamidő alatt bármikor van lehetősége, melyet Társaságunk díjmentesen végez el. A fizetési mód megváltozására irányuló kérelmét a csoportos beszedési megbízásra vonatkozó felhatalmazást csak az eredeti, postai úton (Budapest, 1700) vagy személyesen a Raiffeisen Corporate Lízing Zrt. ügyfélszolgálatán eljuttatott felhatalmazó levél alapján tudjuk teljesíteni. Társaságunk által kínált fizetési módok az alábbiak:

  • átutalási megbízás
  • csoportos beszedési megbízás

Az átutalási megbízást az Ön számlavezető bankjánál kell leadnia ahhoz, hogy az átutalás teljesüljön.

Ha Ön csoportos beszedési megbízás alapján szeretné teljesíteni fizetési kötelezettségét, kérjük, töltse ki a mellékletben található Felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére elnevezésű dokumentumot az azon szereplő kitöltési útmutató alapján és küldje el Társaságunk levelezési címére vagy juttassa el személyes ügyfélszolgálatunkra. Amennyiben bankszámláját nem a Raiffeisen Bank Zrt-nél vezeti, úgy adja le a számlavezető bankjánál.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kitöltéshez szükség lesz az Ön szerződés azonosítójára. Ez egy 6 karakterből álló számsor, ami nem egyezik meg a 14 karakterből álló szerződésszámával. A hibátlan kitöltés érdekében, kérjük, forduljon bizalommal Társaságunkhoz az oldal alján található elérhetőségek valamelyikén.

A felhatalmazást ezt követően Társaságunk juttatja el az Ön számlavezető bankjához, amennyiben Társaságunkhoz küldi. Csoportos beszedési megbízás esetén a felhatalmazás kitöltésével és aláírásával Ön egyszerre szerződik a Társaságunkkal és számlavezető bankjával arra, hogy egyrészt Társaságunk leemelje bankszámlájáról az éppen esedékes havi díjat, másrészt pedig arra, hogy számlavezető bankja ezt Társaságunk számára lehetővé tegye. Amennyiben még nem rendelkezik bankszámlával, bankszámla nyitása is szükséges.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy csoportos beszedéssel csak a forintban számlázott esedékes havi díj teljesíthető. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a felhatalmazás feldolgozása hosszú átfutási időt vesz igénybe, ezért fizetési kötelezettségét csoportos beszedéssel csak akkortól tudjuk teljesíteni, amikor az Ön által kézhez kapott értesítőn fizetési módként már "csoportos beszedés" szerepel.

A kérelmét az alábbi elérhetőségeken tudja eljuttatni Társaságunk részére:

Amennyiben a kért információkkal kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük, forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 06 (1) 486-5177-es számon.